Stine Heilmann

Photographer

“Stine Heilmann er en af de mest anerkendte danske kvindelige samtidige fotografer. Med 25 års erfaring har hun arbejdet med benchmarkfotografer som Annie Leibovitz, Mary Ellen Mark, Irving Penn, Richard Avedon og mange flere. Hun har udviklet sin egen unikke, upåklagelige og sandfærdige stil og måde at arbejde på.
Hendes kompromisløse og empatiske tilgang til genstande såvel som natur og mennesker gør Stine Heilmann til en virkelig engageret, professionel og spændende fotograf og person til at arbejde med.”

CV Klik her. Læs vidnesbyrd under

Testemonials

Hvordan er det at arbejde med Stine Heilmann?

“Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er blevet fotograferet et hav af gange igennem de sidste 30 år .Det kan virkelig føles intimiderende, langsommeligt og nøgent, og derfor er halvdelen af et godt portræt dét som fotografen giver af sig selv til sit “offer”. For godt et års tid siden skulle jeg portrætteres i min egenskab af ambassadør for Mandela Bangles. Hér var Stine Heilmann bag kameraet. Jeg husker det meget tydeligt, for Stine var  en uforglemmelig oplevelse. Hun er så givende, kommunikerende , professionel, følsom og indlevende. Tiden flyver i hendes selskab, for hun er et prægtigt menneske med humor og en vidunderlig energi. Og man føler sig pludselig smuk i hendes selskab. Jeg håber så inderligt at hun må stjæle lidt af min sjæl en anden gang.”

Søs Egelind

Skuespillerinde

“Stine Heilmann fotograferer som hun lever: varmt, humoristisk, intuitivt og med en stor kunstnerisk originalitet. Hun har en psykologisk fornemmelse for de mennesker hun fotograferer, inklusiv vores grænser og vores “potientiale“ på fotos! Hun er herlig at blive fotograferet af , intet mindre.”

Ellen Hillingsøe

Skuespillerinde

“Min kollega og jeg fik besked på, at få taget et fælles portræt. Efter en del research faldt valget på Stine Heilmann, som udover at være indbegrebet af god smag og god stil, også har en sjælden evne til at få mennesker, til at ligne dem selv på billeder. Og vi fik mere end det.

Hele oplevelsen var legende, tillidsvækkende og super afslappet. Vi nød at være i centrum og følte os aldrig selvoptaget eller kunstigt fremkaldt.

Stine tog et vellignende charmerende billede, men det mest imponerende er, at hun også lynhurtigt formåede, at aflæse vores forskellige personligheder og virkelig portrættere os, som dem vi er, i forhold til hinanden.”

Dorte Høgh

Manuskript Forfatterinde

“Jeg kan kun anbefale Stine Heilmann som portræt fotograf. Hun er skarp og effektiv og samtidig har hun et talent for at tale med mennesker, så man som “foto-offer” føler sig i de bedste hænder.”

Sisse Fisker

Tv Vært - Forfatterinde

“Jeg hader at blive fotograferet. Og så mødte jeg Stine! Jeg har aldrig følt mig så godt tilpas i en fotosession. Stine går med ømhed og interesse lige i marven og får en aldrende kvinde til at føle sig, som den vigtigste og smukkeste i verden. Og det kan man se på billederne. De er fantastiske!”

Trine Gregorius

TV - Vært og Kommunikationsrådgiver

“Stine har en særlig måde at få en til at slappe af. Hun portrætterer med sin stil og form mennesker levende og smukke.”

Ida Auken

Politiker

“Stine Heilmann fotograferede mig en kølig sommerdag fornylig. Jeg mødte uoplagt op, og jeg gik hjem som forandret. Hendes billeder bekræftede min oplevelse: Hun har sit eget blik. Dybt, præcist – og kærligt.”

Anne Wivel

Dokumentar Instruktør

“Pulsen er da lidt højere inden man træder ind af døren. Det går over, så snart man finder ud af, at Stine styrer. Glem din comfort zone, glem dine holdninger. Stine ved hvor I skal hen.”

Steen Halbye

CEO

“Det er nemt for mig at anbefale Stine Heilmann. Jeg følte mig i rigtig gode hænder. Menneskeligt givende og loyal, i den lidt udsatte situation det er at blive fotograferet Med den empati og interesse, en virkelig god fotograf bør være i besiddelse af.”

Ulla Henningsen

Skuespillerinde

“Når man som ’portræt-offer’ første gang møder Stine Heilmann, an man med det samme mærke, at hun virkelig ser én. Hendes interesse er både professionel og menneskelig. Derfor får man selv en god oplevelse undervejs i processen, og derfor bliver billederne på én gang glamourøse og dybe.”

Karen Bro

Chef Redaktør, Ekstra Bladet

“Stine har en unik evne til at se mennesket på den anden side af linsen, hvilket resulterer i meget autentiske og rå billeder med kant!”

 

Jimmy Maymann

CEO

“Jeg elsker at arbejde med Stine. Hun får altid de bedste resultater i alle de situationer, vi har arbejdet sammen. Hun er virkelig god, og samtidig er hun et godt selskab. Hvilket betyder meget, for eksempel når du tager portrætter. Jeg kan kun anbefale Stine. Og jeg anbefaler altid Stine kun 🙂 “

 

Flemming Møldrup

Livsstils Ekspert

“For at lave det gode portræt skal der skabes et samarbejde og en tryghed for fange en følelse …

Ét øjeblik. Stine kan præcis det!”

Markus Grigo Bryd Tavsen

Kok

Presse

IN Magazine 2017

Livsstil 2017

Sunday Weekley 2016

Alt for Damerne 2006

POV 2016

Stine Heilmann | Stine Heilmann Photography